21/2/13

Eixida a la Muntanyeta i els Ullals

El passat dissabte 10 de febrer, un grup d'irreductibles júniors del Carme arribarem en bicicleta a la Muntanyeta dels Sants i els Ullals. Va ser una jornada de vent i fred (prova d'això és el refredat que ens ha impedit publicar al bloc fins avui), però els valents júniors s'ho van passar d'allò més bé, observant i escoltant la vegetació i alguns animalets que s'amagàven per l'entorn.

L'eixida va ser relativament puntual (demane excuses per no tenir les rodes de la bicicleta unflades a l'hora d'eixir), i vam arribar aviat a la muntanyeta per esmorzar i marxar cap als ullals. El nostre educador, Carlos Martí, expert com cap altre en flora i fauna de l'Albufera, la Marjal, i el que es presente ens va fer una explicació dels processos migratoris de les aus, ens va fer adonar-nos de la vegatació única que tenim a Sueca, i de la tràgica desaparició del samaruc a les nostres aigües.

Abans de dinar, els més majors, capitanejats pel comandant Xuso, van anar a explorar l'Assut de la Marquesa i el Xúquer, mentre que els més menuts ens vàrem quedar a la muntanyeta, dinant, jugant, escalant... i passant-nos-ho d'allò més bé.

Una experiència bastant interessant, que esperem repetir el pròxim any (això sí, esperem que no ens torne a ploure en novembre i la fem amb menys fred). Vos deixem algunes fotos perquè ho disfruteu!


1 comentario:

Jooan Roda dijo...

estan xulissims les fotos m´agraden moltissim de veritat sempre units!!!!!!