8/10/08

1983-2008: 25 anys



A partir d'avui, vos donem a conèixer el logotip que identificarà els Juniors del Carme fins a final d'any.
Ha estat dissenyat per Sergio Doria, estudiant del segon curs del Cicle Superior de “Producció en industries d'arts gràfiques”.
Conegut popularment per Gio, aquest educador dels Agermanats de Benifaió sempre ha estat amant del dibuix i del disseny; entre altres projectes, a Sueca ha dissenyat el logotip de l'Últim Toc Teatre.
La gran amistat que té amb molta gent del Carme, ha fet que Gio acceptara a fer la projecció d'aquest logotip desinteressadament.


El Cap de Centre Xavi Masó, en les seues reunions per a la programació del nou curs, s'ha encarregat de la creació d'una comissió d'educadors dels 25 anys per tal de coordinar tots els actes que se celebraran.


L'acte estrella serà el dissabte dia 29 de Novembre (dia de Sant Maure, patró dels juniors), on està programat celebrar el dia del 25 aniversari.
A les 12 de migdia donarà lloc la missa d'acció de gràcies preparada per tots els xiquets del Centre i tot seguit, hi haurà un convit en una sala per a tots aquells que han fet possible aquests més de 25 anys d'història; educadors, antics educadors, capellans, gent de la Junta de Pares... etc.
I és què, encara que celebrem el nostre 25 aniversari com a Juniors Moviment Diocesà, les primeres llavors d'aquest Centre, foren fundades aproximadament fa 40 anys.


Desitgem tota la sort per a aquells educadors que estan ficant tota la il·lusió del món per a preparar aquests actes.

No hay comentarios: