24/12/12

Ding dong dang! Ja estem en Nadal!


Amb el Festival Nadalenc i el muntatge del Betlem, junt amb la decoració Nadalenca de la parròquia, ahir, quart diumenge d'Advent, els júniors del Carme comencem les activitats de Nadal.


Ahir, 4t diumenge d'Advent, tingué lloc a la parròquia el Festival de Nadal dels júniors. Després de setmanes d'assajos, i alguna que altra improvisació d'última hora, els grups i la junta de Pares ens sorpreneren amb diverses actuacions musicals i teatrals. Començaren als pares, cantant-nos la nadala "Ding Dong Dang", seguit dels grups de Pacte i Identitat que van ballar les cançons "Feliz Navidad te deseo Cantando" i "Nuestra Canción de Navidad", de Camp Rock. Els grups d'Experiència, sorpreneren amb dues actuacions -no sé si podriem dir de ball- amb "Jingle Bell Rock", el Gospel "Oh Happy Day", i una adaptació molt especial de Paquito el "Xocolatero". Finalment, els grups d'Estil, es van decidir més pel teatre i el musical amb actuacions com "Juniors Style", "Mi burrito Sabanero", "Buscando estrellas en el cielo" -amb el ja tradicional Eugenio, des del cel-, la cançó "Somos el Mundo", i "Deshaucio", on el Sant Pare feia una remodelació del Betlem.


Finalitzat el festival, ens posàrem mans a l'obra per finalitzar la decoració de Nadal de la plaça, la parròquia, i el muntatge del Betlem. Esperem que aquest any vos agrade tant o més que els altres anys! Sereu capaços de trobar on està amagat el caganer?



 Amb tot açò, comencen les Festes de Nadal al nostre centre, que continuaran el proper dijous amb l'eixida a Expojove i les convivències per grups. Vos esperem a tots, desitjant-vos que passeu unes bones Festes de Nadal amb la Família, i que rebeu el Naixement del Jesuset amb el cor ple d'esperança i bons desitjos!

Bon Nadal!







No hay comentarios: