9/12/12

Preparant els Nadals

Sembla que fa no res que començàrem el curs i ja pràcticament tenim els Nadals al girar el cantó. Aquest mes de desembre, amb l'Advent és temps d'anar preparant-nos per al naixement de Jesús.
Els Júniors md el Carme, estem preparant-nos també per a viure aquestes festes com cal, i per què no, passar-nos ho d'allò més bé en família, amb els amics dels júniors i intentant fer uns millors Nadals als qui més ho necessiten o es troben sols.
Les activitats començaran de ple el diumenge 23 de desembre a les 17'30 hores, amb el Festival Nadalenc dels Júniors, on els grups del centre estan preparant actuacions, teatres, balls i cançons perquè ens ho passem d'allò més bé en Família. Esteu tots convidats a participar en aquest espectacle que segur que no vos deixa indiferents. L'endemà, dilluns  dia 24, a les 17 hores anirem amb els xiquets a cantar l'aguinaldo per aquelles cases que ho desitgeu, i per anar preparant-nos per a la Missa del Gall. Aquest any, tot el que recollim en l'Aguinaldo anirà destinat a Càritas El Carme, per a que aquells més malparats d'aquesta crisi puguen menjar-se també algun torronet.

I ja en la semtana de Nadal, comencem les activitats per temps. El dijous 27 tindrem l'eixida a Expojove per als més menuts, i començaran les convivències de Nadal per als més majors, del 27 al 29.  I per finalitzar, ja a l'any nou i després dels Reis, celebrarem el día de la Sagrada Família el diumenge 13 de gener, a l'Assil d'Ancians.
Anirem informant-vos d'aquestes activitats al llarg del mes des d'aci mateix, a través de les xarxes socials i al propi centre. Aprofitem per recordar-vos també que tenim loteria de Nadal als júniors, i que podeu passar-se els dissabtes a recollir-la, i que si desitgeu que passem a cantar-vos l'aguinaldo, dieu-ho als menuts o escriviu-nos un correu a juniorsmdelcarme807d@gmail.com.
Esperem que participeu tots activament de les activitats que amb tanta il·lusió estan preparant menuts i grans, i aprofitem per desitjar-vos unes bones festes de Nadal! Fins aviat!

No hay comentarios: