21/12/15

Activitats de Nadals

Benvolguts pares i xiquets dels Júniors del Carme:

Ens posem en contacte amb vosaltres per donar-vos a conéixer les activitats que realitzarem estes festes de Nadals, tant als júniors com a la parròquia:

  • El dimarts 22, a les 22 hores tindrà lloc la celebració del perdó a la Parròquia, per esperar el Jesuset estant en pau amb nosaltres mateixos i amb els qui ens envolten, i en finalitzar, començarà el tradicional Muntatge del Betlem i decoració de la parròquia per a estes festes. Aquesta activitat estarà oberta als grups d'estil III i IV que vulguen participar en la decoració.
  • El dijous 24, a les 16'30 de la vesprada ens reunirem a la parròquia per vore el betlem, assajar una miqueta i començar amb el tradicional Aguinaldo dels júniors. Esperem a tots els xiquets amb moltes ganes de cantar, i si desitgeu que anem a alguna casa en particular, no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres bé per correu (juniorsmdelcarme807d@gmail.com) o a través del facebook! Després, aquest mateix dia, a la mitjanit, tindrà lloc la Missa del Gall, una de les celebracions més especials i boniques de l'any per compartir amb la Família després del sopar de la Nit de Nadal. En finalitzar, tindrem una xicoteta festa al centre amb dolços i xampany. Vos esperem!
  • I per transmetre aquesta alegria del naixement de Jesús, el diumenge 27, Dia de la Sagrada Família, acudirem a l'Assil d'Ancians, a les 9 del matí per celebrar amb els més majors del nostre poble els Nadals. Després de la celebració, les mongetes i voluntaris de l'Assil ens ho agraïran amb un xocolatea a la tassa ben calentet. Tot i ser una miqueta matí, és una de les celebracions que més ens enriqueix de tott l'any. No podeu faltar!
  • I per finalitzar el trimestre, i abans de començar la setmaneta de vacances de juniors de Nadal, el dilluns 28 tornem d'excursió a Expojove! Aquest any, ens han dit que serà una experiència Intergal·làctica! El preu de l'eixida serà de 10€, i eixirem a les 10 del matí de la parada d'autobús d'enfront del Mercadona de la Ronda del Borx, i la tornada serà sobre les 18h de la vesprada, al mateix lloc. Recordeu que cal portar esmorzar i dinar! Vos deixem l'autorització de l'activitat que acompanya aquesta carta fent clic aci mateixa!. Recordeu de portar-nos-la bé el dia de l'Aguinaldo o el dia de la Família a l'assil, i aviseu els educadors que aneu a vindre si encara no ho heu fet amb temps, ja que les places són limitades!!
  • I després d'aquestes merescudes vacances de Nadal, el dissabte 9 de gener tornarem a obrir les portes del centre per encetar les activitats de l'any amb il·lusió i ganes renovades després d'un merescut descans.
Comentar-vos també que durant aquest mes estem realitzant a la parròquia la campanya d'«Un kilo per a l'Assilo», on podeu portar menjar i productes de primera necessitat per col·laborar amb l'Assil d'ancians. Segur que vos estan molt agraits!
I finalment, desitjar-vos que passeu unes festes de Nadals amb els vostres, i repartint l'amor i estima que el Jesuset ens porta a tots. Molt bones festes i molt bon any!

No hay comentarios: