12/3/12

Ja tenim campament !!


Després de tants anys, el proper agost tornarem a anar per primera vegada a un campament desconegut per nosaltres: Pola de Gordón.



Aquest campament es situa a poc menys de 2 km del poble que li dona nom: La Pola de Gordón, del nord de Lleó en un entorn privilegiat: la Reserva de la Biosfera del Alto Bernesaga. També està a uns 30 km cap a l'oest d'Otero de Curuenyo que coneixem tots i a 30 minuts en cotxe de l'Embalse de Barrios de Luna... És per tant, una zona ja coneguda per nosaltres pel que podrem tornar a gaudir dels paissatges, els relleus característics i nous racons dels Pics d'Europa.

Per vore millor la situació en el google maps podeu fer click ací.

Pel que fa al campament, cal dir que compta amb unes instalacions espectaculars que han despertat ja la motivació i les ganes d'anar de campament de tot l'equip d'educadors: menjador cobert, tendes de campanya, infermeria, magatzem, WCs, dutxes, esplanades, foc de campament, zones boscoses, pista esportiva pavimentà... i una novetat: piscina. A més a més, el campament està situat en una vall que li fa tenir unes vistes esplèndides com podreu vore a les fotos.

No ens faltarà el nostre equip de cuiners de tot els anys, per portar-nos els millors menjars de casa.

L'equip d'educadors estem més que contents en aquesta nova joia de campament... vos deixem de les imatges i esperem que vos agrade.








3 comentarios:

Anónimo dijo...

que bona pintaaaa!

Anónimo dijo...

mmmmmm.boníssim campament,ja tinc ganes que siga agost!!!!

Anónimo dijo...

Cuando veremos el video de los chavales?