10/10/14

Després d'una arrancada intensa de curs... carreguem les piles per encetar les activitats el dia 18!

Dissabte passat, 4 d'octubre vam encetar en nou curs juniors 2014/15, amb una activitat als Jardins del Sequial i al centre, on ens vam convertir en mariners per descobrir la missió que tindrem aquest curs. Aquesta activitat, consistent en un ral·lie fotogràfic pel cente i la parròquia i en una sèrie de proves, ens va servir per introduir-nos a la campanya d'animació d'enguany, amb el lema Visquem per mitjà d'ell, i també per retrobar-nos després d'un temps de vacances ben merescudes després del campament. Més d'un centenar de xiquets, més molts pares i educadors vam gaudir de l'activitat i la posterior orxata amb fartons que vam tindre per berenar.

Per als qui no vinguéreu, vam repartir una carta per als pares, per donar-vos la benvinguda al curs i convocar-vos a una pròxima reunió el dia 18 d'octubre a les 18'30, després de la sessió de juniors amb els menuts, i explicar-vos les activitats que farem, començant pel dia juniors de centre del pròxim 26 d'octubre a la muntanyeta dels sants, una activitat per a tota la família, a la que esperem que no falteu! Si no la teniu, podeu descarregar-se la carta des d'aquest enllaç.

Informar-vos també, que aquest cap de setmana del pont d'octubre, els educadors aprofitarem per fer una convivència i organitzar els grups i les activitats del curs. Per això mateix, este cap de setmana no tindrem activitats, però tornarem amb les piles ben carregades per començar de ple la propera setmana donant el dos-cents per cent!

I  seguint amb l'intens cap de setmana passat, diumenge va tindre lloc l'Assemblea General de Júniors m.d. i es va realitzar al nostre poble. En aquesta asemblea es treballaren diversos aspectes relatius al funcionament en general del moviment, s'aprovaren plans d'activitats i pressupostos, i se'ns presentaren moltes novetats que milloraran el funcionament dels centres i tot allò que transmetem als menuts. Els centres júniors de Sueca, com a amfitrions, vam participar en l'organtizació de l'Assemblea, que va ser inagurada pel vicepresident del Consell de la Joventut de Sueca, Xavi Masó, educador i anterior cap de centre del Carme, i Raquel Tamarit, la regidora de Joventut. Volem agraïr la seua presència, que suma, si cap, més importància a aquest acte. I com no, agraïr a la nostra Junta de Pares, junt amb el nostre educador Sergi Gimeno que van delectar els més de 150 participants de l'assemblea amb les seus del·licioses paelles; sense oblidar-nos de la falla Bernat Alinyo, per la cessió dels seus locals. A tots ells, moltes gràcies!

Bé, ens acomiadem de tots fins la pròxima setmana, on vos esperem, el dia 18, als menuts per començar les activitats puntuals a les 17h, i als pares, per a la reunió que farem a les 18'30h eixe mateix dia! Bon cap de semana i.. sempre units!





















No hay comentarios: