1/10/14

Arranca el curs 2014-20015!


Amics i amigues dels júniors, com ja sabreu, aquest dissabte dia 4 d'octubre, a les 5 de la vesprada comença un nou curs dels júniors del Carme, amb un bon grapat de novetats, i un mes d'octubre replet d'activitats!

Comencem per les novetats al centre. La principal novetat és que aquest curs estrenem cap. Després de tres anys amb un servidor com a cap de centre, aquest curs agafa el relleu la nostra companya Miriam, amb joventut i un grapat de bones idees que ja estan començant a donar fruit abans de començar. Per als pocs que no la coneixeu, Miriam amb 24 anys és una de les educadores més compromeses amb el centre i la parròquia, i combina la seua joventut amb més de sis anys d'experiència com a educadora. Formada com a Animadora Juvenil a l'escola d'animadors de Juniors i estudiant de magisteri, la seua formació mostra la seua vocació per educar els més menuts i transmetre allò que des de ben menuda ha viscut al centre. En les seues mans té un grup d'educadors majoritàriament jove i compromès amb la seua tasca, la majoria d'ells formats com a monitors a la mateixa escola d'animadors de Juniors, i enriquit per altres educadors no tan joves que aportem una experiència de més de quinze anys com a educadors del centre; sense oblidar-nos de la nostra Junta de pares, que sempre està darrere nostre per recolzar-nos i tirar-nos una mà allà on faça falta.

Després del grup, comentar-vos les novetats al bloc. Com haureu comprovat si l'heu visitat estos dies, ha estat mutant d'aspecte fins el que podeu veure ara. A banda de l'estètica, que seguirem modificant estos dies, tenim un nou apartat que hem recuperat del bloc anterior però donant-li una major amplitud: Els àlbums de fotos dels campaments, com algú de vosaltres va suggerir en l'anterior reunió el mes de juliol. Com comprovareu dalt, teniu una pestanya anomenada "Albums", a la qual podreu accedir a diversos events de Google+ i a les seues galeríes de fotos. D'aquesta manera, a banda de veure les fotografíes de campaments, podeu aportar-ne de noves, indicar que heu participat en algun, o fer qualsevol comentari que volgau compartir respecte dels events en què heu participat.

De moment, aquestes són en general les novetat més grosses del curs, però anireu descobrint-ne de noves a mesura que anem avançant en el calendari.

I parlant del calendari, passem a comentar-vos les activitats que farem aquest mes, que com hem dit, ve bastant replet d'activitats.

Com ja vos hem comentat, aquest dissabte, dia 4 d'octubre a les 5 de la vesprada, el centre obrirà les portes amb una gran activitat, basada en la campanya d'animació d'aquest curs, anomenada "Visquem per mitjà d'ell". Després de l'activitat, sobre les 6 de la vesprada, farem un berenaret al centre amb orxata i fartons, al que esteu tots, pares i menuts convidats.

L'endemà, el dia 5 d'octubre, el nostre poble acull l'Assemblea General de Juniors m.d., on es reuneixen tots els centres juniors de València per tractar temes de gran importància, com la gestió general del moviment, els plans d'acció i finançament del moviment o projectes de col·laboració amb altres associacions com Càritas. El nostre centre està participant activament en l'organització de l'event, i segur que la Junta de Pares deixa els assistents bocabadats amb les paelles que ens van a preparar. Aprofitem estes línies per agraïr públicament a l'ajuntament la cessió del Casal Multiusos per a l'Assemblea i a la falla Bernat Alinyo la cessió del seu cau faller per fer el dinar.

La setmana següent, el cap de setmana del 9 i 12 d'octubre, el centre farà pont, i aprofitarem per fer una convivència d'educadors a Benaguassil, on organitzarem els grups i començarem amb la programació d'activitats.

Però els caps de semtana següents, ja vindran carregats d'activitats. El dissabte dia 18 el centre obrirà de ple el curs, amb activitats  a les 5 de la vesprada, i una importantíssima reunió per als pares a les 18'30, en acabar les activitats. És important que vingueu, per conéixer els educadors dels vostres fills, les activitats que farem, i la Junta de Pares, en la que, com a pares, esteu convidats a col·laborar.

I la setmana del 25 i 26 d'octubre, una de les novetats del calendari d'enguany! El 25 farem juniors a les 5, com tots els dissabtes, i el diumenge 26 farem el dia de pares a la Muntanyeta dels Sants, que es trasllada del mes de maig al d'octubre. Es tracta d'una jornada de convivència als Sants entre xiquets, educadors i pares, on juguem, cantem, celebrem l'eucaristia, dinem junts, i... participem en el concurs de tortades! Si encara no heu vingut a cap dia de pares... no s'ho podeu perdre!

I bé... amb açò tenim comentades les novetats més importants del curs... anirem donant-vos més detalls del calendari a mesura que passe el curs i en la reunió que farem el dia 18.

Vos esperem a tots, grans i menuts, aquest dissabte dia 4 a les 5 de la vesprada! I no s'oblideu a casa la panyoleta!

No hay comentarios: