12/8/14

Segona crònica de Puenteviejo 2014

Hola a tots de nou! Avui vos escrivim la crònica d'estos últims dies des de la piscina municipal de Boñar, on hem vingut a passar el dia i, els més valents a tirar-se un escabussonet a l'aigua.
Gràcies a tots el pares que vinguéreu a vore els menuts el passat dia 10, i fer de l'eucaristia una gran festa per a tots.

Bé... des de la última crònica que vos escrivirem han passat moltes coses i activitats... Des del Furor del dia 9, on xics i xiques intercanviem els rols i ens disfressem per ensenyar-nos a posar-nos en la situació d'altres persones i entendre'ls millor, i com no.. passar una estona d'allò més divertida cantant, ballant i superant diferents reptes entre xics i xiques.

L'endemà, com sabeu, vam fer el dia de pares on vam celebrar l'eucaristia amb els que vinguéreu i alguns grups van decidir anar a passar el dia al poble amb alguns xiquets que es quedàven al campament, i d'altres vam anar a prendre algun refresc i dinàrem al campament.

furor i dies 8-10

I ahir dilluns, una de les activitats més esperada per uns i temuda per altres... el dia del porquet, amb jocs per plenar-se de dalt avall de fang! I per la vesprada ferem un stalkin de globus en la que recorrérme de cap a peus tot el campament, per acabar amb la nit de les estreles. En fi... uns dies més de campament passats i ja en queden menys per tornar cap a casa... esperem publicar alguna coseta més abans de tornar perquè estigueu assabentats de tot! Vinga, un fort abraç i fins aviat!

Puenteviejo 2014. Porquet i stalkin.


No hay comentarios: