29/12/12

Segueixen les activitats de Nadal als júniors!

Amb l'eixida a Expojove el passat dia 27 i la convivència del grup d'Estil III a Corbera, continuem les activitats previstes per a estos Nadals al centre.

El passat 27 de desembre vam fer l'habitual eixida de Nadal a Expojove amb els més menuts. Ens ho passàrem d'allò més bé cantant al karaoke, jugant a raspall, fent-nos xapetes i moltes coses més als diferents stands de la fira; però com sempre, el que més va triomfar van ser les atraccions de la fira per als més menuts. Tot i el cansament d'anar amunt i avall visitant els múltiples stands, va ser una jornada molt entretinguda, de jocs, rialles i germanor entre tots.


I només tornar d'Expojove, amb el grup d'Estil 3 vam fer marxa cap a Corbera, on ens esperava una convivència de tres dies en la que hem treballat els principis de vida júniors al llarg de diverses activitats, pel·lícules i cançons. Ha estat una experiència força enriquidora per a tots, per conéixer-nos més entre nosaltres, així com el moviment i els nostres valors. Cal remarcar que tenim excel·lents cuiners al grup, que ens han sorprès amb els seus macarrons, arròs a la cubana i les creïlles a l'estil Foster's! Però sobretot, de la voluntarietat i qualitat com a persones d'aquest grup que d'aci a dos anys seran educadors del nostre centre.


En definititiva, han estat tres dies intensíssims al nostre centre, que ens serveixen per carregar piles en estos Nadals, i afrontar el nou any amb optimisme i amb ganes de seguir cridant:

Sempre Units!

No hay comentarios: