24/2/09

S'aproxima el Festival de la Cançó

Ja queda poc, per a que el proper 29 de març els Júniors del Carme s'enfrasquen en altra aventura.

Aquesta volta, ens dirigirem a Alzira, on el centre Santa Catalina serà l'anfitriona del Festival de la Cançó 2009, a més a més, del dia Júnior de la Ribera.

Com tots els anys, el nostre Centre del Carme arribarem replets d'il·lussió per disfrutar d'un gran dia, conèixer membres júniors de tota la Ribera, i com no! Tornar a competir al Festival de la Cançó per intentar portar a la Plaça de la Pau, el que seria, el nostre sèptim primer lloc.

Amb el CD que se va regalar amb motiu 25é aniversari dels júniors del Carme, se va deixar constància dels bons artistes, músics i compositors que han hagut i hi han al Centre.

Aquest any no va a ser menys. L'educador d'Identitat II, Jose Alfredo Murcia, ha sigut l'encarregat de composar la cançó baix el lema: "Pensaven i sentien el mateix", una cançó presentada el passat cap de setmana a l'equip d'educadors i que no deixà a ningú indiferent.

En els pròxims dies dels júniors i pel bloc vos mantindrem informats de les novetats, així com assajarem en els xiquets la cançó i repatirem les autoritzacions per al Festival.

Aneu afinant veus !!!


Una imatge del Festival de la Cançó 2005, a Alzira

No hay comentarios: