20/12/14

Comencen les activitats de Nadal

Aquest diumenge, quart d'Advent, encetem les activitats de Nadal als Júniors i a la Parròquia del Carme.

Després d'unes setmanes intenses d'activitats generals, acollint la Vigília de la Immaculada de la Zona de la Ribera i les Confirmacions del diumenge passat, amb alguns joves de la parròquia i el grup d'Estil IV com a protagonistes, ens introduim en estes dates tan especials per a nosaltres, i en les que us volem fer partícips:

  • Aquest diumenge 21 de desembre, a les 17'30 tindrà lloc el Festival de Nadal dels Júniors del Carme, amb  cançons, balls, humor... i passar una estoneta ben divertida amb tots vosaltres!
  • El dimarts 23, a les 22 hores tindrà lloc la celebració penitencial, per esperar el Jesuset estant en pau amb nosaltres mateixos i amb els qui ens envolten, i en finalitzar, començarà el tradicional Muntatge del Betlem i decoració de la parròquia per a estes festes. Aquesta activitat estarà oberta als grups d'estil III i IV que vulguen participar en la decoració.
  • El dimecres 24, a les 16'30 de la vesprada ens reunirem a la parròquia per vore el betlem, assajar una miqueta i començar amb el tradicional Aguinaldo dels júniors. Esperem a tots els xiquets amb moltes ganes de cantar, i si desitgeu que anem a alguna casa en particular, no dubteu en posar-se en contacte amb nosaltres bé per correu o a través del facebook! Després, aquest mateix dia, a la mitjanit, tindrà lloc la Missa del Gall, una de les celebracions més especials i boniques de l'any per compartir amb la Família després del sopar de la Nit de Nadal. En finalitzar, tindrem una xicoteta festa al centre amb dolços i xampany. Vos esperem!
  • I per finalitzar aquestes festes, el diumenge 28, Dia de la Sagrada Família, acudirem a l'Assil d'Ancians, a les 9 del matí per celebrar amb els més majors del nostre poble els Nadals. Després de la celebració, les mongetes i voluntaris de l'Assil ens ho agraïran amb un xocolatea a la tassa ben calentet.
  • I després d'aquestes merescudes vacances de Nadal, el dissabte 10 de gener tornarem a obrir les portes del centre per encetar les activitats de l'any amb il·lusió i ganes renovades després d'un merescut descans. 
Bé, com haureu pogut comprovar, aquest any no fem l'habitual eixida de Nadal a Expojove. Per questió de dates i que la fira ha anat perdent en qualitat en els últims anys, on els xiquets ja estaven avorrits a migdia, hem decidit fer un paronet per enguany en aquesta activitat, i substituirla per altres activitats en els grups. Esteu en contacte amb els educadors dels vostres fills, ja que molts grups planifiquen altres eixides, bé en forma d'acampada, per anar al cine o a les pistes de patinatge sobre gel.

Vinga, esperem que passeu un bon últim cap de setmana d'Advent i vos esperem a tots demà diumenge a les 17'30 al Festival!

No hay comentarios: