16/2/15

Properes activitats a la vista: Festival juniors, Setmana Santa i Acampada de Pasqua!

Immersos ja a mitjan curs, aquest dimecrec comencem la Quaresma per preparar la Setmana Santa i la Pasqua, els períodes més intensos de l'any a la parròquia i també als júniors, amb algunes de les activitats més interessants del curs: El festival juniors, la Setmana Santa i l'acampada de Pasqua.

Comencem pel que tenim més a prop... el dissabte 28 de març tindrà lloc a Alginet el Festival Juniors. Durant el matí farem un joc pel poble, amb tots els altres centres de la Ribera, i per la vesprada, després de dinar, tindrà lloc el Festival de la Cançó, on cantarem i ens divertirem escoltant els altres centres. Qui guanyarà enguany? Si no voleu que us ho conten... vos esperem aquest dia!

I només tornar del festival, el diumenge 29 de març tindrem la celebració del Diumenge de Rams, a les 11 a la parròquia, amb la que començarem les activitats de Setmana Santa. Activitats encarades als grups dels més majors, i també a tots els pares i qualsevol persona que desitge participar. Són tres dies -dijous, divendres i dissabte- intensos, amb activitats com el sopar jueu o l'Experiència de Desert, que ens conviden a conviure i a reflexionar sobre l'amor que Déu ens té.

I ja passada la Setmana Santa i quan hajam menjat la mona de Pasqua, els dies 7, 8 i 9 d'Abril (de dimarts a dijous), farem l'acampada de Pasqua a Quesa. Potser vos sone a algú... és on vam fer el campament d'Estiu l'any 1994... queda una miqueta lluny, però alguns educadors (i segur que alguns pares també) ens en recordem d'ell. Quesa es troba a la Canal de Navarrés, al Massís del Caroig, a una horeta de camí de Sueca. La novetat aquest any és que haurem d'anar en autobús, pel que el número de places estarà limitat als que capigam en ell. Si encara no heu vingut d'acampada i s'esteu pensant vindre al campament d'estiu, l'acampada de Pasqua és una bona forma de vore com seria un campament i saber si vos agrada. Per informar-vos més sobre l'acampada, farem una reunió per a pares el pròxim divendres 6 de març a les 20h al centre.

Bé, anirem informant-vos de tot tant a través del bloc, com de les xarxes socials i evidentment, els dissabtes al centre. Estigueu atents!


No hay comentarios: