12/3/15

Notes sobre el festival i l'acampada

Com sabeu, només tornar de les vacances falleres ens esperen unes setmanes intenses tant a nivell de Centre, de parròquia i de zona...

Pràcticament, només tornar, el dia 28 de març tenim el Festival i Dia Juniors a Alginet, un dia on ens reunim els centres de la Ribera per conviure, jugar, celebrar l'Eucaristia i cantar les cançons que hem anat preparant amb molta il·lusió. Teniu tota la informació sobre el dia al següent enllaç. Des de l'equip d'educadors vos animem a que participeu en esta activitat que portem temps preparant amb la major il·lusió i esperem que la cançó d'enguany vos agrade tant com a nosaltres! El pròxim dissabte 21 de març, farem un assaig general a l'hora de júniors, i també tindrem un assaig extraordinari el divendres dia 27 a les 20 hores, que acompanyarem amb un berenar-sopar.

Després, tenim el diumenge de Rams (dia 29 de març) i les activitats de Setmana Santa de la parròquia, seguida de la qual, tindrem els dies 7, 8 o 9 d'Abril l'acampada de Pasqua a Quesa, a la Canal de Navarrés. Finalment, el preu serà de 45€. Vos deixem tota la informació (inscripció, pagament, material...), al següent enllaç, i recordeu que si no heu portat la fitxa mèdica, o bé sou xiquets que no s'havieu apuntat encara al curs, cal emplenar la corresponent fitxa mèdica.

Vinga, esperem que passeu unes bones festes falleres i vos esperem a tots de tornada el pròxim dia 21 de març amb moltes ganes de cantar i passar-nos-ho d'allò més bé! Vos esperem!!

1 comentario:

Joan Roda dijo...

Els juniors no s' acaba mai es a dir que vostres nanos i nanes s' animen per poder estar tots junts com amics amistats passeu bones festes de falles

No falteu el festival de la canço ni tampoc el l' acampada de pascua.