14/9/09

Aquest cap de setmana: elecció de Cap de Centre

Tal i com se va rebelar a final del curs pasat, després de dos cursos com a màxim representant del Centre, Xavi Masó deixa el seu càrrec de Cap.

Com va dir: "Possiblement, els meus dos anys com a Cap siguen els millors de la historia d'aquest Centre de Sueca. Entre altres coses, me quede en els records de la celebració del 25é aniversari i el primer premi del Festival de la Cançó celebrat a Alzira. El Carme esta tavesant una època de moments dolços per a tots: educadors, xiquets i pares. Ha estat un plaer ser el Cap, però ja són dos anys i no puc llevar ni un segon més a les meues obligacions, per això deixe el càrrec, estic segur que el proper Cap va a fer bé la seua feina, perquè hi ha un equip d'educadors compromés que fa que tot siga més fàcil".

A diferencia d'altres eleccions de Cap, encara no hi ha cap educador ni educadora com a favorit. Sonen els noms de Cintia, Isabel, Jose Alfredo i David Mompó, encara que no hi ha res clar i se poden esperar sorpreses.

El proper cap de setmana eixirem de dubtes ja que esta convocada la reunió d'educadors per a l'elecció del nou Cap de Centre. Vos mantindrem confirmats.


Imatges del pasat campament dels actuals educadors i educadores

No hay comentarios: