11/10/11

Reiniciem el curs !

Els educadors i educadores dels júniors del Carme de Sueca ja ens hem ficat les piles i ens hem preparat per tornar a començar un nou curs júnior.

Després de la festa de benvinguda realitzada el passat 1 d'Octubre, ja s'han programat noves activitats per a tots els grups... així que el proper dissabte 15, a les 17:00h, tornaran les sessions, les activitats, els tallers...

Tampoc ens faltaran aquest any les excursions, mercadets per recollir fons solidaris, convivències, ral·lis, eixides. Volem

Per tot açò ja ho sabeu! A partir d'aquesta setmana obrim les portes del Centre tots els dissabtes a les 17:00h. Esteu tots convidats!

A continuació vos deixem en un lip-dub gravat a l'últim campament realitzat el passat mes d'Agost: Otero de Curuenyo (Lleó). La cançó anomenada "Aquellas cosas que soliamos hacer" parla d'un valor escencial en la vida dels cristians: l'amista.

En aquest vídeo queda reflexat el bon ambient que es pot respirar en el nostre Centre. 130 xiquets, 34 educadors, 7 cuiners i un tal Don Paco són partíceps. Esperem que vos agrade !

Una historia que habla de tiempos vividos
donde todo se engloba bajo el mismo signo:
la amistad

Y eran lunas para disfrutar
sin pensar mañana que vendras
sin preocuparnos que un dia la magia
se iba a acabar...



3 comentarios:

Anónimo dijo...

Sou els millors! El millor vídeo de la història dels júniors... un final aborronant!

Anónimo dijo...

Es increïble... per moltes vegades que vega el vidio, no deixe de aborronar-me...

Me encanta!!

Som lo millor!!!

Anónimo dijo...

Quans records em vénen a la memòria.
Aquest video és una passada i amb la lletra que parla d´amistat molt emocionant.
Sempre Units.