15/2/12

1553 Gràcies!

El passat cap de setmana, 11 i 12 de febrer, el moviment júniors vam realitzar la tercera Fireta Solidària a la Plaça de l'Església.

Aquest any, els diners recaptats han estat per a Càritas de la parròquia, i vam recollir ni més ni menys que 1553'18 €!


El mercadet va començar dissabte a les cinc vesprada, amb la penjada de cartells i muntada de paradetes. Teniem de tot: potatos, llibres, clauers, massetes, pilotes de farina, pulseres i collars... També teniem fireta on poder jugar als barquets, tragaboles o tombar pots, i fins i tot, fer-nos una foto amb els Simpson! Ah... i per berenar des de sandvitx fins mandonguilles, passant per tot tipus de dolços, i per beure sucs, cafè, i com no, xocolate ben calentet... Amb un fred que pelava, vam estar aguantant fins prop de les nou de la nit, però va pagar la pena. Diumenge va començar de manera semblant... amb l'aigua dels barquets congelada, vam començar escalfant motors a les 10'30 del matí i vam estar fins vora les 14h, quan férem fer la rifa de la cafetera i el pernil. I ja, per finalitzar la jornada, vam dinar tots junts al centre.


Hem de donar-vos les gràcies a tots els qui vàreu participar d'una manera o altra en el mercadet; a la junta de pares per les hores i esforços dedicats a tallers i cara el foguers, als xiquets i educadors que heu passat temps preparant tallers i activitats, a tota la gent que desinteressadament ha aportat qualsevol cosa, i a tots els qui vàreu acudir a berenar, esmorzar... o simplement passàveu per alli i us vam fer comprar algun numeret per a la rifa! A tots i cadascú de vosaltres: Gràcies!





Nota. Els numerets premiats de la rifa van ser: 

Centre de Taula: Papereta groga amb el número 615.
Planta: Papereta blanca amb el número 345.
Paleta de pernil: Papereta groga amb el número 669.
Cafetera Granell: Papereta blanca número 131.

1 comentario:

Anónimo dijo...

DESDE LA JUNTA DE PARES VOLEM DONAR LES GRACIES A TOTA LA GENT QUE HA FET POSIBLE ESTA FIRETA I TOS ELS QUE ES HAN VISITAT I PARTICIPAT 1553 GRACIES
VICENT