21/2/12

Els educadors condemnem la violència contra xiquets indefensos

Des del Centre Junior MD El Carme sempre hem intentat desmarcar-nos de qualsevol vinculació amb cap partit polític. Hem segut, som i serem independents dels idearis polítics, nosaltres com a agrupació cristiana lluitem pel que creguem que ha de ser un món millor i més just. Per eixa mateixa lluita no podem romandre callats davant el greus incidents socials que estem patint aquesta setmana.



Les brutals càrregues policials, les agressions indiscriminades contra xiquets, vianants, minusvàlids, etc, per part de les forces de seguretat de l'estat són completament inacceptables en una societat democràtica. Nosaltres treballem amb xiquets, és la nostra vocació com a educadors, i cap d'aquestes accions respon als valors que nosaltres intentem ensenyar al nostre centre. No podem tolerar que xiquets, armats amb carpetes, llibres i tippex, i que defensen el seu dret a una educació digna, reben com a resposta porrades, dispars de boles o embestides amb furgonetes per part d'aquells que els haurien de defensar. És eixa la manera d'educar als nostres joves? És correcte que la resposta policial siga trencar-li les ulleres d'una bofetada a un xiquet? És correcte colpejar per l'esquena i espentar salvatgement a dues xiquetes que caminen per la vorera? És correcte embestir amb furgonetes a joves que reclamen una millor educació amb cartolines? És un bon exemple el que els estem donant? Nosaltres creguem que no.

Per tot això, el grup d'Educadors de Centre Junior MD El Carme volem manifestar la nostra absoluta condemna d'aquestos fets. Demanem que s'acabe qualsevol tipus d'acció violenta i que els responsables d'aquest despropòsit depuren les seues responsabilitats. La violència no serà mai un valor per a nosaltres... nosaltres volem un món més just i millor. I aquest no és el camí.

L'equip d'educadors.

"Sempre units"

No hay comentarios: