15/1/13

Iniciem el segon trimestre amb el Dia de la Famila a l'Assil

El passat diumenge, 13 de gener vam posar el punt final dels Nadals i al mateix temps d'inici d'este segon trimestre amb el Dia de la Familia a l'Assil d'Ancians. La jornada començà de bon matí, acompanyant els majors de l'Assil a l'Eucaristia de les 9, i animant la celebració amb cants i nadales per a l'adoració del Jesuset.

Després de l'eucaristia, el personal de l'Assil i la junta de pares ens tenien preparat un xocolate ben calentet amb ensaimades per a tota le gent que hi érem. Com a novetat, aquest any, hem tingut un grup que es va quedar a fer la nit del pijama el dia abans a la parròquia, i van assistir puntualment a l'eucaristia. El resultat, una celebració amb molta participació i molt emotiva.

Per finalitzar, vam passar a l'interior, on està muntat el Betlem guanyador del primer premi de Betlems d'aquest any, i vam quedar bocabadats amb la seua extensió i quantitat de detalls i treball que tenia al darrere.

Esperem que tots els qui vinguéreu s'ho passàreu tan bé com nosaltres, i que el pròxim any, tinga tant de èxit o més que aquest!




1 comentario:

Joan Roda Magdaleno dijo...

estan xulissims de veritat m´alegre molt el primer dia a ha tcat el instrument i m´agradat molt