22/5/13

Celabració dels rites

Aquest diumenge, 26 de maig tindrà lloc a la Parròquia la celebració dels Rites Juniors. En finalitzar cada etapa en el nostre creixement com a júniors, realitzem uns rites on manifestem el nostre compromis amb el moviment, el centre i la societat. Així, en finalitzar el temps de Pacte (10/11 anys), els menuts reben el crismó com a símbol de pertanyença al moviment, en finalitzar el temps d'Identitat (12/13 anys) rebem la Panyoleta, que ens identifica com a júniors dins la realitat de la nostra parròquia i el nostre centre; En finalitzar experiència (14/15 anys) es rep la Creu, com a seguidors de Crist, i en el temps d'Estil de vida, el nostre centre fa entrega de les Benauraces, que sintetitzen la nostra essència i el missatge que som enviats a difondre.
Així doncs, com totes les setmanes, els grups tindran,com és habitual, les seues sessions el divendres o dissabte, i el diumenge, tindrà lloc la celebració dels Rites. Serà una celebració molt emotiva i important per als menuts, pel que han de sentir-se acompanyats pels seus pares i mares. Així que vos esperem a tots aquest diumenge dia 26 a les 18h a la parròquia!
Recordar-vos que després de la celebració, tindrà lloc la Primera Reunió Informativa per al campament Espinosa de los Monteros 2013.

Vos esperem!

No hay comentarios: