25/5/13

Última Hora! Canvi de destí al campament!

Benvolguts amics i amigues:

Ens posem en contacte amb vosaltres, per comunicar-vos un canvi de destí per al campament d'aquest estiu. Com sabeu, des del mes de març teniem acordat realitzar el campament d'estiu a la província de Burgos, però per questions externes al nostre centre, ens hem vist obligats a canviar aquesta destinació. A causa d'una total descoordinació entre l'empresa gestora del campament i la Junta de Castella i Lleó, se'ns imposàven una sèrie de restriccions que no estem disposats a acceptar, pel que després de dos dies d'intenses i dures negociacions, hem decidit trencar relacions amb l'empresa i realitzar el campament a les instal·lacions de Puente Viejo, a la població lleonesa de Boñar.

El campament de Puente Viejo, és un campament amb unes de les millors instal·lacions que hem vist mai, a les faldes de la coordillera cantàbrica i amb part del terme municipal dins el Parc Regional dels Pics d'Europa. Els qui hem participat en algun dels campaments d'Otero, ja coneixem el poble, perquè és on es troba la piscina a la que anàvem quan estàvem a la Vecilla. Es tracta d'un campament al que ja hem intentat anar altres vegades, i mai abans ho haviem aconseguit.

Lamentem les molèsties o canvis de plans que açò vos puga causar per si tenieu fetes reserves per vindre a vore als menuts. Estem a la vostra disposició per recomanar-vos o ajudar-vos a buscar allotjament al propi Boñar o a pobles dels voltants, que ja ens coneixem d'altres anys. Des de juniors m.d. El Carme volem destacar l'ajuda i col·laboració que hem tingut per part de la Junta de Castella i Lleó per trobar una solució satisfactòria a la situació en què ens hem trobat.

Vos esperem a tots aquest diumenge, a les 18h a la parròquia per a la celebració dels rites i posteriorment vos donarem més informació sobre el nou campament i explicarem tot el succeït estos dies. A la pàgina http://puenteviejo2013.weebly.com/ podeu trobar la nova web del campament, que anirem ampliant estes setmanes, però on ja podeu vore fotos de les instal·lacions, i a l'enllaç següent podeu consultar un mapa amb la ubicació del campament i les diferents instal·lacions.

Ara més que mai, Sempre Units!!
L'equip d'educadors

No hay comentarios: