26/7/13

Preparant motors per al campament!

Ja queda no res per moure cap a Boñar, i els educadors estem ultimant detalls de la programació i tota l'ambientació per al campament. És per això que este dissabte i diumenge, dies 27 i 28 de juliol estarem de convivència a l'Alberg de los Perlitos, en Alcoi, per tal de repassar tota la programació i ultimar detalls del campament. Per este motiu el centre estarà tancat el dissabte.

Si teniu qualsevol dubte, podeu passar-se la resta de dies, així com també per recollir la samarreta aquells que no hajau pogut comprar-la encara.

Comentar-vos també, per aquells que no vàreu vindre dissabte passat a la reunió, l'eixida serà el proper dimecres, dia 31 de juliol, sobre les 12 de la nit, però l'hora de quedada serà a les 23'30 per poder anar carregant les motxilles. El punt d'eixida serà el Centre Comercial Sueca Park, ja que l'any passat vam tindre alguns problemes amb els autobusos per poder entrar dins el poble (són més grans que els habituals), i a més, allí disposareu de lloc per aparcar els cotxes.

Comentar-vos també que durant el campament, podreu estar al dia de totes les novetats del campament a través d'aquest mateix bloc i de les xarxes socials, on dia a dia publicarem comentaris, fotos, etc. de les activitats que anem realitzant. Esperem les vostres visites!!

No hay comentarios: