2/8/13

Puente Viejo 2013, dia 2... Coneixent una miqueta Oz...

Bona vesprada a tots de nou! Els júniors del Carme seguim a Puente Viejo disfrutant de la natura i la fresqueta que fa pels matins!

Ahir per la nit, els educadors vam fer una xicoteta obreta de teatre introductòria al campament, on hem donat a conéixer als menuts alguns detalls de la història d'Oz. En ella, van aparéixer els coneguts espantaocells, l'home de llauna i el lleó  covard, junt amb, com no, Dorothy i el seu estimat gosset Totó, sense oblidar-nos del mag d'Oz, la seua arribada al regne i les bruixes que habiten el lloc, tant bones com malvades. Va ser una vetllada d'allò més divertida, on tots, grans i menuts ens vam riure moltíssim i ens ho vam passar genial!

Aquest matí ens hem despertat a les 8'30 ben puntuals... ja que han sonat quatre pitades... el que vol dir... Simulacre!! Per als que no ho coneixeu, cada campament hem de realitzar, com a mínim, dos simulacres d'incendi, per saber com actuar en cas que se'n produïra algun, i aquest matí ha tocat el primer.

I després del simulacre, hem desdijunat, hem ordenat les tendes, hem fet els serveis i hem esmorzat mentre passava el porquet i s'emportava tota la porqueria (cal dir que també s'ha emportat algun paquet de papes i gal·letes plenes de formiguetes...).

I després de tot això, el joc del matí. Una activitat en la què hem anat buscant els diferents personatges d'Oz pels quatre grans regnes, per tal de conéixer-los millor, a ells i la seua història.

En estos moments, estem fent els tallers, després d'haver dinat un bon plateret de lentilles amb verduretes i xorisset i un iogurt de postre, i d'aci a uns moments, el joc de la vesprada... Els menuts no ho saben encara, però... ara els toca acabar de conéixer la història d'Oz, i a la nit serà el seu torn per fer diferents representacions teatrals sobre algunes d'aquestes històries... El resultat... demà el coneixereu!

Vos deixem amb algunes de les fotos del teatre d'ahir! Esperem que vos agraden!


2013-08-02

No hay comentarios: