17/8/13

There's no place like home


Conte contat, conte acabat... el passat dia 15 d'Agost, els juniors del Carme vam tornar des de les llunyanes terres dels Regnes d'Oz a les nostres cases, amb molta nostàlgia, i ganes d'haver-nos quedat uns dies més.. com finalitzava la pel·lícula del mag d'Oz... "no hi ha cap altre lloc millor que casa", o no? La veritat és que el campament ha segut com una casa i hem segut tots una gran familia durant estos quinze dies... però ara ja estem de nou a Sueca, on segur que tenim moltes batalletes que contar i moments que recordar amb amics, companys i familiars, sense oblidar-nos de tot allò que hem après i viscut, per fer, d'aquest món, -com deia la pregària que vam llegir l'últim dia- un gran campament!

Vos deixem amb algunes fotos de la gala de la última nit, on vam coronar els nous reis d'Oz (enhorabona Salva i Elena!) i les fotos de l'arribada a Sueca i el rogle de final de curs!

Ara sí... comencen de veres les vacances per als educadors... gràcies a tots pel temps i esforços que heu invertit en la preparació i la realització del campament, i disfruteu dels dies de vacances que ens queden! Que d'aci a no res... comença el nou curs... esteu preparats?



No hay comentarios: