30/9/13

Comencem el curs! El dia 5 a les 5!

Hola amigues i amics !!

Ja tornem a estar en setembre... i queda enrere la platja, el campament, les festes, el Mim... comencen les classes... buff...! però com cada any... comença el nou curs de Juniors!

Esperem que hajau passat un estiu de categoria, i hajau descansat del campament i les festes, perquè comencem un nou curs juniors carregat de sorpreses, nous amics i amigues, i un fum d'activitats: jocs, tallers, ral.lis, i excursions... tot el que siga perquè seguim vivint al nostre poble com si encara estiguérem de campament!

Per començar el curs, els júniors hem rebut una carta molt especial on se'ns convida a una aventura inoblidable... podeu llegir-la des d'aci mateix...  El punt de partida d'aquesta aventura serà aquest dissabte, dia 5 d'Octubre al Carme, on tornarem a trobar els nostres companys del curs passat, del campament... on recordarem anècdotes, ho passarem bé jugant i gaudirem del berenaret que ens prepararan els pares!

Podeu vindre sols, amb el grup, amb els vostres amics i amigues o amb els vostres pares, tots sereu benvinguts i ens ho passarem superbé!

Que no se us oblide... el pròxim dia 5 d'octubre, a les 5 de la vesprada al Carme! I no oblideu la panyoleta!


Vos esperem!

1 comentario:

Joan Roda Magdaleno dijo...

Be amics i amiges ja ha dit jose alfredo que començarem un nou curs juniors de veritat us esperarem el proxim dia 5 d´octubre a les 17:00 per la vesprada no se olbideu mai de nostre cos vostre cor la panyoleta al coll

moltissimes gracies a DISRUTAR MES REBE SEMPRE JUNIORS!!!