1/3/14

Agenda per a Març


Ja estem de nou en plenes festes falleres, i conscients que molts xiquets i educadors són fallers i músics, com ve sent habitual, canviem les activitats que realitzem al centre. Així doncs, els dissabtes 22 de febrer, 1 de març, i 8 de març es realitzaran activitats comunes i jocs per a tots els xiquets que no siguen fallers i vulguen vindre: des de cine a activitats esportives, passant per assajar cants o fer jocs de taula.  El dissabte 15 de març, ja en plenes festes falleres, el centre tancarà per vacances falleres.  En cas que els educadors d'algun grup vulguen realitzar alguna activitat eixe dia, se us avisarà amb temps.

Passades les vacances de falles, la propera activitat que se'ns presenta és la convivència de Pacte i Identitat (de 9 a 12 anys), que es realitzarà a les instal·lacions de Casablanca, a Xàtiva, els dies 29 i 30 de març. Disposeu de l'autorització a l'apartat de descàrregues dalt d'aquesta mateixa pàgina. De totes formes, els educadors aniran informant-vos amb més detall.

I només tornar de la convivència, el dia 12 d'Abril tenim el Festival Júniors a Almussafes. Serà un dia on ens reunirem tots els júniors de la Ribera, per jugar, celebrar l'eucaristia, passar-ho bé i cantar tots junts.

 Ja a l'endemà del festival, amb el diumenge de rams, comencem la Setmana Santa. De dijous a dissabte (del 17 al 19 d'Abril) tindrem les activitats de la Pasqua Jove, encarades a gent més major, i en les que podeu participar com a pares dels xiquets. Després d'aquesta setmana, els dies 23, 24 i 25 d'Abril, tindrem la convivència de Pasqua al càmping Santa Marta de Cullera. Una bona oportunitat per tastar el que ens pot esperar en el pròxim campament.

Bé, amb açò tenim les activitats d'aquest segon trimestre i inici del tercer. A mesura que anem avançant en ell anirem ampliant-vos la informació de cada activitat, però de moment, ja podeu anar reservant lloc a les agendes!

Aprofitem aquesta carta per saludar-vos i enviar-vos un fort abraç des de l'equip d'educadors!
Sempre Units!



No hay comentarios: