3/4/14

El Festival Juniors enceta un mes d'Abril carregat d'activitats

Amb el Festival Juniors iniciem un mes d'Abril carregat d'activitats! Esteu preparats? Començarem amb el festival juniors, el proper dissabte dia 12, a Almussafes, per passar tot seguit, el dia 13 al diumenge de Rams, amb el que iniciarem les activitats de Setmana Santa i Pasqua. Les activitats de Setmana Santa en sí, començaran el dimecres dia 16 a les 22h, amb la celebració del Perdó i la resta d'activitats durant els dies 17, 18 i 19. Després de Pasqua, els dies 23, 24 i 25, anirem d'acampada de Pasqua al càmping Santa Marta de Cullera.

De tot això, ja anirem informant-vos. De moment, centrem-nos en el Festival Juniors del proper dissabte dia 12. Per als qui no ho coneixeu, és un dia on ens reunim tots els júniors de la Ribera per jugar, celebrar l'eucaristia, cantar i passar-ho bé, coneixent molts xiquets i xiquetes d'altres centres de la Ribera. L'eixida serà sobre les 9'30 del matí, des de la granja arrossera, i la tornada sobre les 19h. Durant el matí, es farà una activitat per als menuts, per passar a l'eucaristia, i després de dinar, el Festival de la Cançó. Per als pares que ho desitgeu, s'ha pensat una activitat sobre l'educació dels xiquets i les noves tecnologies. Si esteu interessats, poseu-se en contacte amb l'educador dels vostres menuts per inscriure-vos a l'activitat.

Bé, animar-vos a participar a tots, tant grans com menuts, i demanar-vos, que per tal de poder portar a terme una bona organització d'autobusos, necessitem saber els xiquets -i pares- que veniu com a molt tard, aquest diumenge. Així que insistim en que porteu les autoritzacions i els 7€ del bus aquest cap de setmana, bé dissabte al centre o diumenge després de l'eucaristia. Si no disposeu de l'autorització podeu descarregar-la des d'aci mateix.

Vinga, vos esperem, i estigueu atents als educadors dels menuts, per possibles assajos d'última hora que em la propera setmana!

Sempre Units!

No hay comentarios: