15/5/14

Tot preparat per al final de curs!

Aquest any tenim moltes activitats condensades per al final de curs... Aquest dissabte, acabarem de preparar els ritus del diumenge, i l'endemà serà el dia gran del curs: el dia de pares i la celebració dels ritus!

El diumenge començarem a les 11 hores, amb un rogle a la plaça i activitats als jardins del Sequial i al centre, per a pares i xiquets. Després cantarem al karaoke al centre i dinarem tots junts, per passar al fabulós concurs de pastissos... m'han dit que aquest any els premis estan xulíssims! Podeu participar tots els qui ho desitgeu! I si no s'heu inscrit encara al dia, podeu fer-ho fins el mateix dissabte! Vinga, animeu-se a passar un dia en tota la família juniors! Vos esperem!

Una vegada finalitzat el concurs i hajam pres el cafè, sobre les 17h tindrà lloc la celebració dels ritus juniors, on els menuts rebran el crismó, la panyoleta i els més majors la creu i la Paraula. És una de les celebracions més boniques del curs! Vos esperem a tots allí.

I ja finalment, a les 18'30 farem la primera reunió informativa del campament... si voleu anar obrint boca, podeu consultar a la web del campa: puenteviejo2014.weebly.com!

Vinga, molt bon cap de setmana a tots, i vos esperem!

No hay comentarios: