11/6/14

Nota informativa sobre les beques i el preu del campament

Hola a tots! Amb la preparació del campament i exàmens finals hem tingut una miqueta desatès el bloc... esperem estar més actius a partir d'ara...


Reprenem les publicacions per informar-vos sobre l'estat de les gestions respecte a les beques per al campament, i en segona instància, comentar-vos algunes coses sobre el preu del campament.

Com bé sabeu, tots els estius, l'ajuntament obre un termini per sol·licitar ajudes als xiquets que van de campament i tinguen dificultats per pagar-lo. A més, heu de saber que els centres que fem campaments d'estiu, rebem també una subvenció com a ajuda per organitzar els campaments, de manera que es puga reduir el preu d'aquest per a les famílies.

Bé, dilluns passat, vam tindre una reunió amb la regidoria de joventut i treballadors de l'ajuntament on se'ns va informar que els pressupostos en joventut han estat reduits considerablement aquest any, i a hores d'ara, encara estan treballant per veure com quadrar els comptes amb les beques i les subvencions, però en estos moments, no es pot afirmar que estes ajudes puguen concedir-se completament aquest any.

És per això que encara no vos hem informat sobre el termini per presentar les sol·licituds, perquè encara no està clar que aquestes ajudes vagen a concedir-se.

Com afecta açò al campament? Bé... abans de posar-nos mans a l'obra a preparar les activitats, com en qualsevol entitat, cal elaborar un pressupost, que intentem ajustar el màxim possible, i la premissa fonamental dels últims anys a l'hora d'elaborar-lo és no incrementar el preu o fins i tot, intentar abaratar-lo per als menuts. Aquest ha estat el cas d'enguany, en què hem procurat mantindre el preu dels anys anteriors. Així doncs, en l'elaboració d'estos pressupostos, comptem amb aquesta subvenció que rebem tots els anys per quadrar números, de manera que si aquesta ajuda es reduira, caldria incrementar el preu del campament, fins a uns 25€ per xiquet.

Ens consta tot l'esforç que s'està fent des de la regidoria de Joventut per tirar totes estes ajudes endavant, malgrat la delicada situació econòmica en què estem i volem agraïr tant a Raquel com a Roser aquest esforç i tot l'interès que estan posant en mantindre'ns informats en tot moment.

Per la nostra banda, posarem tots els nostres esforços en què, en cas que estes ajudes es vegen reduides, afecte el mínim possible al preu del campament.

Seguirem informant-vos. Gràcies per la vostra confiança i Sempre Units!


No hay comentarios: