22/6/14

Obert el plaç per a les beques de campament!

Bones notícies! Al final sí que hi haurà beques per al campament, però el termini per demanar-les és breu: comença demà dilluns dia 23 a les 9 i finalitza el divendres 27 a les 14h.

Pel que sabem, cal aportar junt amb la instància que podreu recollir a l'aluntament, la fotocòpia del dni dels pares, tutors o representants legals; la fotocòpia de totes les fulles de la declaració de la renda de l'any 2012 de tots els membres de la unitat familiar, i una declaració responsable que també podreu recollir a l'ajuntament.

A més, hi ha una novetat important. Com tots els anys, el campament es paga íntegre, i quan el centre cobra les beques de l'ajuntament -generalment febrer del curs següent- és quan us avisem i veniu a cobrar-les. El procediment serà el mateix aquest any, però cal fer una miqueta més de burocràcia. Quan se us notifique si teniu beca, s'adjuntarà un document a la notificació que haureu de portar a l'ajuntament, autoritzant que aquest faça el pagament al centre.

Per altra banda, pel que fa a les subvencions, encara està tot en l'aire. De totes formes, i siga quin siga el desenllaç, la nostra intenció és mantindre el preu del campament, encara que hajam de buscar altres formes de finançament.

Per a qualsevol dubte que tingueu, estarem pràcticament tots els dies a partir de dissabte que ve quasi tots els dies, llevat de diumenges de 17'30 a 19'h, i si és aquesta setmana, pel tema de les beques, o qualsevol altre dubte, podeu enviar-nos un correu a juniorsmdelcarme807d@gmail.com i vos contestarem amb la major brevetat possible.

Vinga, vos esperem! Sempre Units!

No hay comentarios: