18/4/15

Comença la recta final del curs

Després d'aquestes vacances de Setmana Santa i Pasqua, encetem les activitats del tercer trimestre amb algunes novetats respecte d'altres anys que convé que sapigau.

Per començar, una de les novetats d'enguany serà l'horari d'estiu al mes de maig. Per tal d'adaptar-nos millor a la dinàmica de la parròquia durant el mes de les comunions, les sessions dels dissasbtes passaran a realitzar-se a les 18h, de manera que en finalitzar, assistim a l'eucaristía de les 20h, deixant lliure el diumenge per donar a les comunions la importància que es mereixen. La primera d'aquestes eucaristíes, té especial importància, ja que celebrem la Creu de Maig, per començar el mes dedicat a Maria, i en la qual, cobra especial rellevància la Comissió de pares del Moviment Juniors, que organitzen la celebració i el posterior sopar al centre, al que naturalment, tant pares com xiquets podeu participar.

Per altra banda, la Celebració dels Ritus (imposició de panyoletes, entrega de crismons, creus i laParaula) s'adelantarà al diumenge 10 de maig, per evitar que coincidisca de ple amb l'època de comunions i pogau assistir com més pares i xiquets millor. El mateix dia tindrà lloc la presentació del campament. Com sabeu, enguany anem a un campament i a una zona totalment nous per a nosaltres: el campament La Legoriza, en Sant Martín del Castañar, a Salamanca. Durant estes pasques, un grup d'educadors ja va anar a visitar la zona i el campament, i ens ensenyaran les fotos i els vídeos que van fer de les instal·lacions i la zona. Si no l'heu vist encara, podeu veure el vídeo que ens envià la nostra cap, Miriam quan vam plantejar el repte "#onestamisriam" directament des d'aci:




I després de la celebració dels ritus, el curs juniors seguirà endavant durant el mes de maig, per finalitzar el dissabte dia 30 -aquest dia no farem horari d'estiu- amb una gran  activitat i berenar de fi de curs, i ara sí, la reunió de pares per al campament, on ja explicarem la dinàmica que fem als campament, i vos facilitarem els dossiers amb tota la informació, fitxes d'inscripció i material, etc. Durant el mes de juny, estarem a la vostra disposició per les vesprades per fer les inscripcions del campament, i facilitar-vos la informació que necessiteu. Durant aquest mes, estigueu atents també als vostres educadors i a la pàgina web perquè puntualment, podrem realitzar alguna activitat més.

Com heu vist, tenim prou novetats respecte a altres anys per a aquest trimestre. Podeu descarregar-se fent clic ací, la carta que facilitarem als menuts amb esta mateixa informació i, a mode de ressum, un calendari amb les dates més rellevants, per a que se'l pengeu en un lloc visible i que no se us despiste res!

Finalment, comentar-vos que ha estat un autèncic plaer compartit estos mesos d'activitats, celebracions, excursions i acampades amb els vostres fills i animar-vos a participar i gaudir de totes les activitats que ens queden per al curs! Estigueu atent al facebook i al bloc per estar al corrent de totes les novetats!

Un fort abraç! L'equip d'educadors.

Sempre Units!

No hay comentarios: