8/5/15

Esteu a punt per als Ritus 2015?

Aquest diumenge, 10 de maig, a les 18'00 de la vesprada tindrem la celebració dels ritus juniors a la parròquia. Com sabeu, quan s'acosta el final de curs, els diferents equips realitzen o renoven el seu pacte i compromís amb el grup i segons el temps, reben un signe que representa la maduresa adquirida durant l'etapa que estan a punt de finalitzar.

Així, els més menuts, els grups de Pacte, rebran el crismó que representa la seua pertanyença al moviment júniors. Els grups que finalitzen el temps d'Identitat, rebran la panyoleta, que representa, com el nom indica la identitat del nostre propi centre. Els grups d'experiència rebran la Creu, com a seguidors de Jesús i els grups d'Estil II rebran les benaurances. I per finalitzar, els grups que han finalitzat la seua formació, rebran l'entrega de la Paraula, amb la qual cosa s'integren de ple dret en l'equip d'educadors.

Per a tots, tant grans com menuts és un dia important, on rebran la panyoleta, la creu o el crismó que els acompanyarà durant moltes activitats i campaments, i per a d'altres, que refermaran el compromís que adquiriren amb la confirmació mitjançant el seu pas a educadors. Per estos motius, esperem que els acompanyeu en estos moments tan importants per a ells.

Vos esperem a tots, grans i menuts aquest diumenge a les 18'00h! En finalitzar els ritus, sobre les 19'30 tindrà lloc una primera reunió per presentar el que serà el pròxim campament d'estiu a La Legoriza, en Salamanca. Podeu anar consultant coses sobre ell en la web que hem preparat per al campament.

Recordar-vos també que dissabte dia 9 seguirà havent activitat per la vesprada per preparar els ritus, bé a les 17h o a les 18h, com hajau quedat amb els grups. Dir-vos també que, tot i haver fet els ritus aquest diumenge, les activitats continúen els dissabtes al centre durant tot el mes de maig. No falleu!!


No hay comentarios: