26/5/15

Un juniors a l'Ajuntament

Com molts ja sabreu, el nostre company, Xavi Masó ha estat elegit per formar part dels 21 regidors de l'Ajuntament de Sueca durant els pròxims quatre anys.

Per als qui el coneixeu poc, Xavi és educador del noste centre des de ben jove, i va ser el nostre cap de centre ente els anys 2007 i 2009. Treballador i entussiasta com ningú, ha participat d'obretes de teatre, campaments i un fum d'activitats al nostre centre, i ha col·laborat per a que el Carme siga hui per hui el que és.

Com ell bé diu, al Carme començà a involucrar-se en el moviment associatiu local i a preocupar-se més per la resta de xiquets i joves del poble, fins arribar a formar part del Consell de la Joventut, actualment, en representació dels joves de Compromís.

No és fàcil arribar a fer de les pròpies aficions i passions la nostra ocupació, i Xavi ho ha aconseguit. En nom de tots els educadors, les educadores, pares, mares, xiquets i xiquetes del centre, donar-li l'enhorabona per haver eixit elegit, i mostrar-li la nostra immensa alegria.

Esperem que en aquesta nova etapa seguisca fent allò que més li agrada i per al que tant de temps ha dedicat des del nostre centre: treballar pels xiquets i joves, ja no només dels júniors, sinò de tot el poble!



Ah! Xavi! I encara que et toque sessió plenària a principis d'agost...esperem vore't pel campament només pugues!

Molta sort i Sempre Units!

No hay comentarios: