29/5/15

Tot a punt per a les activitats de fi de curs

Demà dissabte, dia 30 de maig finalitzarem el curs júniors amb una gran activitat de fi de curs que no es podeu perdre!

A diferència dels últims dissabtes, l'activitat serà com sempre, a les 5 de la vesprada, així després, en acabar, sobre les 6 de la vesprada farem un bon berenaret amb orxata i fartons.

Després del berenar, sobre les 18'30 o 19h farem una reunió per explicar el campament: quines activitats fem, qui són els educadors, què cal portar... i també revisarem alguns vídeos i fotos per si no poguéreu vindre a la reunió de presentació de les instal·lacions.

En aquesta reunió repartirem també els dossiers del campament, amb la fitxa sanitària, llistat de material i més informació del vostre interès. A més, també vos explicarem com està tot el tema de beques per a aquest campament. Si no podeu assistir, teniu les bases fent clic al següent enllaç. Recordar-vos que el plaç per sol·licitar-les és de l'1 fins al 9 de juny, pel que no s'encanteu si voleu accedir a les ajudes.

Recordar-vos també que a la pàgina http://lalegoriza2015.weebly.com/ teniu informació sobre el campament, les instal·lacions i l'entorn.

Vinga, ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquest curs, i vos esperem a tots en l'activitat de demà a les 5 i al pròxim campament a Salamanca!

Bon estiu i Sempre Units!


No hay comentarios: