3/8/15

Diari de la Legoriza 2015. Dia 2.

Encetem este diari del campament de 2015 on anirem informant-vos de com ens està anant per estes terres salmantines en esta nova aventura juniors.

El primer dia de campament, amb una miqueta de son del viatge, però molt de comboi vam estar coneixent nous amics i amigues, i vam tindre temps per explorar les tendes, barracons i tots els racons que ens esperàven al campament.

Per la nit, se'ns va fer una obreta per presentar l'ambientació del campament: el món dels videojocs. Als júniors ens agrada molt la natura, i ens encanta durant quinze dies a l'any oblidar-nos un poc de mòbils, tele, videoconsoles, i centrar-nos més en disfrutar del contacte amb els nostres amics i amb la natura. No obstant això, aquest campament tindrà com a fil conductor alguns personatges de videojocs que ens ajudaran a conéixer millor els nostres principis de vida juniors i els valors que associem a ells: la sinceritat, la justícia, la comprensió, l'autoexigència o l'ajuda als altres. Durant quinze dies, estarem ajudant a personatges com Mario Bross, Sonic, Link o els Angry Birds a eliminar un virus informàtic que se'ns ha colat al campament.

Ahir diumenge, ja segon dia de campament, ens vam alçar una miqueta més tard per desdijunar un bon xocoatet a la tassa amb ensaimades. Així vam agafar forces per anar a ajudar a Mario i Luigi a rescatar a la princesa Peach. Després de superar nombroses proves, ens vam refrescar a la piscina i vam dinar una bona paella. Després vam fer els tallers per preparar l'eucaristia i després de berenar orxata amb fartons, vam fer la celebració. A la nit, vam assaltar el castell del malvat Bowser i finalment vam rescatar la princesa.

Hui ens toquen unes olimpiades molt especials, ajudant nous personatges de videojocs, i preparar-nos per a les marxes que demà comencen, i en les que visitarem pobles com Mogaraz, San Martín del Castañar, la Alberca o Monforte de la Sierra.

Esperem contar-vos prompte què tal ens ha anat i ensenyar-vos més fotos de les marxes.

De moment, vos deixem amb algunes fotos d'este primer dia de campament, que podeu trobar a l'esdeveniment del campament: https://plus.google.com/events/cbr6ka7vtgqgl0jfijjdqfitmls.

No hay comentarios: