21/9/09

Cintia dirigirà el Centre



Ahir diumenge es van realitzar les eleccions del nou Cap de Centre.

En primer lloc es va fer una primera ronda de votacions, on es classificaven els tres educadors més votats. Aquests van ser Jose Alfredo, Cintia i Alfredo.

Després d'una breu explicació del que pensaven els tres classificats del futur del Centre i la seua forma de gestió, arribà el torn de la segona i definitiva ronda de votacions.

L'equip complet d'educadors presents feren ús de la seua papeleta per a decidir qui seria el succesor de Xavi i la cosa va estar entre Cintia i Jose Alfredo, però definitivament guanyà la joventut i les ganes de Cintia front l'experiència de Jose Alfredo.

Desde el bloc del Carme felicitem a Cintia Fuster i li desitgem tot el millor en el seu nou camí com a màxima responsable del nostre Centre de Sueca.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

DESDE LA JUNTA DE PARES VOLEM DONAR L'HENORABONA A CINTIA PER EL SEU NOU CARREC DE CAP DE CENTRE COM TOTS SABEU NOSALTRES TAMBE ESTAREM AHI RECOLÇANTE .

VTE PIQUERES

Xavieret dijo...

Bé desde l'àntic cap de centre també racolçar per a tot el que faça falta a la nova CAP de centre. Que segur que h fa de luxe" vicent no hi han parauletes pr a mi" JAJAJA

Anónimo dijo...

Xavi clar que tinc unes paraules per a tu, si saps que el tinc en molta estima espere arribar a tindre la mateixa confiança en la nova cap de centre com la tinc en tu. Tambe dirte que has fet una tasca molt bona en els teus anys com a cap un abraçada .
Vte Piqueres

Xavieret dijo...

ajajaajaja!! (que pelota) jiji moltes gràcies !! jo també tu. abraçades!!jijii

Anónimo dijo...

Enhorabona Cintia, ahi darrere tens un gran equip d'educadors que te recolçarà i t'ajudarà fins l'últim moment.

Enhorabona