2/3/12

D'acampades i festival!

Hola a tots! Ja queda poc per a falles i d'aci no res arriba el festival de la Cançó, la Setmana Santa i Pasqua... aquest any amb alguna novetat...



Primer que res... el festival de la Cançó, que serà el pròxim dissabte dia 31 de Març a l'Alcúdia, on jugarem i cantarem junt amb tota la resta de centres júniors de la Ribera... així que ja ho sabeu... aneu afinant veus!

I ara les novetats... Després de Setmana Santa, concretament els dies 11, 12 i 13 d'Abril -de dimecres a divendres-, farem una acampada de Pasqua, al càmping Santa Marta de Cullera. Seran tres dies on podrem compartir moltes experiències, jugar, disfrutar de la natura, i sobretot de la companyia dels nostres companys i amics del grup.
 

El preu del festival serà de 7€, i el de l'acampada de Pasqua, de 30€ per als xiquets que vinguen de juniors, i 50€ per als qui no hagen vingut al curs. A més, és molt important que tingueu les fitxes d'inscripció al curs que vos vam donar a principi de curs i la quota entregades i pagades. Si no les teniu encara podeu descarregar-les de la secció de "Documentació i Autoritzacions". En aquesta mateixa secció, podreu descarregar-se també l'autorització, tant per al festival com per a l'acampada de pasqua (les dues en el mateix full, per a que retalleu la que vos interesse). Pel que fa al festival, podeu inscriure's fins els dies 24 i 25 de Març, i per a l'acampada de Pasqua, teniu de termini fins el dia 31 de Març.

Vinga, vos esperem a tots!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

colli!acampada de pasqua i tot.sembla que el centre va pujant el nivell

Anónimo dijo...

qui no tinga la fulla la podra demanar a el centre?

Anónimo dijo...

a quin hora eixim ????

Anónimo dijo...

a quin hora tornem al divendres???