4/8/13

Puente Viejo 2013. 4 d'Agost.

Com costa posar-se a escriure al bloc després d'un bon plat de paella... Com deia la cançó del nostre company Xavi Martí, "hui és diumenge im com sempre, paella dinarem". Doncs sí... com tos els diumenges al campament, hui ens hem alçat una miqueta més tard de l'habitual, ho hem fet amb una xaranga er despertar-nos, i hem tingut xocolata per desdijunar i un bon plateret de paella per a dinar!

Després del cluedo de misteri que vam tindre anit, aquest matí, ens ha tocat fer una activitat de reflexió sobre les activitats i benaurances que hem anat tractant estos dies, i ens ha servit per preparar l'eucaristia de la vesprada, en la que hem cantat i hem pregat sobretot per les marxes, i per tots aquells qui estimem que esteu a Sueca.

Vos deixem algunes fotos del dia d'avui!

puente viejo 2013 - 4 Agost

 

Demà comencen les marxes

Com sabeu, demà moguem de marxa amb els més majors, i els menuts eixiran dimarts, pel que ara estarem uns dies sense informar-vos contínuament, però quan tornem de les marxes, vos contarem què tal han estat i penjarem un bon grapat de fotos!

Pacte i identitat
ELs més menuts, eixiran dimarts des de Boñar mateix fins un poble anomenat la Losilla, per senda forestal, per arribar a San Adrián i Veneros. Allí faran nit i d'allí marxaran a Grandoso, a Voznuevo i de nou al campament.

Experiència
Els menuts de 12 a 14 anys aniran a la Vecilla i d'alli a Santa Colomba de Curueño, on faran la primera nit. L'endemà, aniran a Villaquilambre i Villastina, fent nit a Villambrique i al tercer dia, arribaran a Lleó, on després de fer una miqueta de turisme, tornaran en tren al campament.

Estil de vida
Els grups d'Estil, de 15 i 16 anys, anirem en bus fins l'embassament de Riaño. D'alli anirem cap a las Salas, des d'on pujarem fins a Salamón, després a Valbuena del Roblo, per arribar a Viego, on es farà la primera nit. El segon dia, eixirem de Viego a Reyero, Pállide i Lodares, rodejant l'embassament de Porma, i d'allí a Valdecastillo, on farem la segona nit. I ja a l'endemà, pujarem a Oville per sender, baixant finalment a Boñar.


Aquest any, es tracta de marxes més a prop del campament, i a les quals podrem accedir fàcilment amb furgona en cas de necessitat i per portar sacs de dormir i menjar perquè els més menuts no vagen tan carregats.

Esperem passar-ho de categoria, caminant, veient paisatges preciosos, i compartint tot el poc que tingam durant la marxa. Esperem trobar-vos a tots d'aci a tres dies de nou per aci!! Fins aviat!

No hay comentarios: