2/12/13

Felicitats!

Com bé sabeu, dissabte passat, dia abans de Sant Maure, patró de Juniors m.d. i coincidint amb el primer diumenge d'Advent, els júniors del Carme vam celebrar el nostre 30é aniversari.

Va ser una jornada molt especial, encarada per a tots els públics, encara que pensant, sobretot, en els més menuts. El dia va començar amb una activitat per a valents... amb un fred que pelava, un bon grapat d'exploradors van anar a buscar per Sueca pistes sobre el diari d'un explorador que molt bé coneixien: Jesús, qui, sense adonar-nos, havia estat acompanyant-nos al llarg de la nostra història. Aquest amic explorador ens contava historietes que havia viscut al centre, i ens plantejava nous reptes per al ral·li fotogràfic que ens havia preparat...

 

 


Després del ral·li fotogràfic per Sueca, vam passar una  estona d'allò més divertida amb un Karaoke a la parròquia. Per recuperar forces, vam passar a fer el dinar de picadeta als locals, amb molt per a picar, saladets, pizzetes, i un bon tros de coca de postre!


Ja per la vesprada, vam fer els tallers per preparar la celebració, i vam estar dibuixant postals per al concurs de felicitacions nadalenques.

A les 19'30 va ser la celebració d'Acció de Gràcies per estos 30 anys. La parròquia estava de gom a gom, i va ser un autèntic plaer tornar a gaudir de la presència d'antics educadors a les guitarres, junt amb les noves generacions que estan començant. Educadors amb més de vint anys de diferència que estiguérem tocant i cantant com si ho haguéssem fet tota la vida junts! Es nota com diu el nostre lema: Sempre Units! A la celebració no vam deixar d'enrecordar-nos de tots aquells que no heu pogut vindre, i de tota la gent que ha passat pel centre.






Bé... i per acabar, i després de la celebració i la picadeta per a tots els qui assistiren a l'eucaristia, vam anar de soparet pares, educadors, i aquells que ho desitjàren, i vam tindre un ratet de festa per celebrar estos trenta anys!
Moltes felicitats a tots els qui heu passat per ací, i moltes gràcies per fer tot açò possible!

Sempre Units!



1 comentario:

joan roda dijo...

Enhorabona a tots !!!!!perque estic molt orgullos de vosaltres sou els millors de tot de carinyo tambe le deia el cap de centre i la cap de campament se mereix el vostre arnivesari els 30 anys sempre units