8/8/15

Diari de la Legoriza 2015. Crònica de les marxes. Dies 4,5 i 6.

Ja estem de nou aci per comentar-vos com estan anant estos dies de campament. Des del dimarts passat fins dijous hem estat de marxa pels pobles del voltant del campament. En elles hem conegut millor els nostres companys de grup i hem après que per llarg i dur que siga el camí, tot esforç paga la pena per arribar al nostre destí i descobrir nous pobles i paratges tan bonics i pintorescos.

Dimarts van eixir els grups dels més majors: Experiència i Estil a fer una marxa de tres dies per les poblacions de la Alberca, Monforte de la Sierra, Miranda del Castañar, Villanueva del Conde, Sequeros i San Martín del Castañar:



Tot i passar per algunes pujades més dures que ens posàren a prova a més d'un, ens ho vam passar d'allò més bé, i vam conéixer gent a tots els llocs per on passàrem. Totes les poblacions per les que hem passat eren molt pintoresques i acollidores. D'entre totes elles, podem destacar l'Alberca, un poblet molt turístic amb una arquitectura molta característica de la zona, i Mogarraz, d'arquitectura semblant, i amb una característica molt peculiar relacionada amb l'art: Cada casa tenia penjats retratos dels seus propietaris. A més, vam coincidir amb les festes majors del poble i vam aprofitar per fer-nos alguna foto amb l'alcaldessa i conéixer els vestits tradicionals típics de la zona.


A més, gran part del trajecte la vam fer per rutes pertanyents al circuit d'art en la natura, com la ruta dels prodigis, on hi vam trobar diferents instal·lacions artístiques al llarg del camí.



Per la seua banda, els més menudets, el temps de Pacte i Identitat vam anar a las Casas del Conde, un poblet proper al campament, i d'allí a San Martín del Castañar, on vam coincidir amb la resta de grups per tornar al campament.

I ja a l'endemà, de nou al campament, el dia 7, va començar la part més intensa, plena d'activitats i noves emocions, que començàren amb una aventura de rol basada en el videojoc del Legend of Zelda, i hui divendres hem fet un viatge als videojocs més clàssics com el Pacman, el Don Key Kong o el famós Tetris... però això, amb més fotos us ho contarem en altre entrega d'aquest diari de La Legoriza. De moment, us deixem amb algunes fotos més de les marxes a l'àlbum del campament al Google+.



1 comentario:

Unknown dijo...

xicss xiques!!

teniu una coseta al correu d' Alfredito per a tots i totes!!!